Beljenje zuba

KAKO IZBELITI ZUBE?

Beljenje zuba

Vaš osmeh govori o vama više nego i jedna druga fizička osobina.

Osmeh je prva stvar koju ljudi oko vas primete, a ako je lep daje vam samopouzdanje i utiče na otvoreniju i bolju komunikaciju s drugim ljudima. Zamislite sve dobre promene koje bi blistaviji, belji osmeh mogao doneti i vama!

Najčešći je savet koji pacijenti traže od našeg tima zbog sve popularnijih kućnih metoda izbeljivanja zuba koje uglavnom uključuju konzumiranje nekih komercijalno dostupnih preparata. Međutim, pre nego što se odlučite (i pokušate) samostalno da isprobate neki od tih preparata, imajte na umu da isti za vaše zube može biti ne samo neučinkovit, već i štetan.

before after

Zubi pre i posle beljenja.

Ordinacijsko beljenje zuba

120 €

Beljenje zuba

Beljenje sa splintom po vilici

70 €

Beljenje zuba

Ordinacijsko beljenje avitalnih zuba (po zubu)

30 €

Beljenje zuba

ORDINACIJSKO BELJENJE

Izbeljivanje zuba sprovodi se uz pomoć gelova, a u pojedinim tehnikama i s izvorima svetlosti koji pojačavaju delovanje gelova. Tehnika izbeljivanja gelom je vrlo jednostavna i uključuje nanošenje gela na površinu zuba 3x15 minuta. Pre toga se naravno gingiva zaštiti odgovarajućim kompozitnim materijalom koji se dodatno polimerizuje. Za to vreme pacijent udobno sedi u stomatološkoj stolici i odmara. Ordinacijsko beljenje zuba je dokazano najbrži i najjači način da dobijete savršeno beli osmeh! REZULTATI SU VIDLJIVI ODMAH!


BELJENJE AVITALNIH ZUBA

Za izbeljivanje avitalnih zuba preporučujemo tzv. "unutra-spolja" metodu, jer daje najbolje rezultate. Materijal koji se u tom slučaju koristi je 35-postotni karbamid peroksid. Za vreme izbeljivanja zuba, odnosno do postavke definitivnog ispuna, neophodno je naglasiti da se izbegavaju sva jako obojena jela i pića. Od presudnog značaja za uspeh tretmana jeste adekvatna saradnja od strane pacijenta. U suprotnom, ukoliko pacijent nije voljan ili nije u stanju da prati uputstva data od strane stomatologa, postizanje svetlije boje zuba će se prolongirati ili izostati.

ZAKAŽITE PREGLED

Popunite kontakt formu i mi ćemo Vas kontaktirati u toku našeg radnog vremena.

Mileve Marić Ajnštajn 26

11070, Novi Beograd

062 497 237

Pozovite nas!

Radno Vreme

Pon - Pet: 12.00 - 20.00

Zakažite Pregled

info@dentina.rs